2014/10/07

- grädde + smör

Tjena alla!

Mitt lilla psykbryt på att vara en vattenballong det ledde ju till att jag i alla fall tog tag i det och försöker förändra något. Se om det händer saker. Det är alltid uppförsbacke att göra nytt, ändra. Ibland är det lättare förstås. Om man är lite förbannad så har man ibland den extra kraften som krävs.

Jag har INGEN ANING om det här jag testar nu kommer funka för mig eller inte. Bara kört nya tag i två dagar ännu. Och det som drabbat mig är ett, jag är hungrig på kvällen och vill ha något _mer_ och går runt och känner så hela kvällen. Det spelar ingen roll vad jag ätit under dagen, men det kan ju bero på att jag faktiskt fallit för det där suget senaste tiden. Det har varit så sedan i somras då jag unnade mig att dricka den där energidrycken med sötningsmedel och noll kolhydrater, och så har det blivit saker med stevia nästan varje dag. Sötsaksråttan tillbaka liksom. Och det är väl därför jag har abstinensbesvär nu.

Och precis som det var jävla jobbigt att sluta att röka första veckorna, första månaden. Så är det här väl samma sak. Inte för att jag tycker det är så jobbigt med sötsug om man bara brutit några dagar. Det är det som är farligt, man tar sig något som man tror är säkert, och sedan sitter man där och har tillbaka allt gammalt sug. Smygande utan att man riktigt märker det.

I övrigt så känns det som om hösten är på väg på riktigt, jag drog på mig stödstrumporna som det gått maskor på, bättre än inget antar jag. Och jag kör även potatismjöl för magen. Jo D-vitamin och grejer också.

Nu fan får det se till att hända något! :D

Och två dagar är förstås inget alls, men 1,5 kg har jag tappat i alla fall. Kanske vattnet som rinner av lite i alla fall? Hoppas det fortsätter.

// Hanna-Mirari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar