2012/10/20

Under 90!

Jag och min sambo i min gamla tröja. ^^
 Yes! Ett nytt framsteg, en ny seger, några nya hekton är avskalade. Jag vägde under 90 denna veckan. Ja jag är faktiskt nästan nere under 89 nu. Det är inte långt kvar! Jag har besegrat officiellt min typiska "platå" vid 93 kg, som jag visste att jag skulle ha, och kanske därför också fick (?). Men vid 93 kg har jag stått stilla mycket i mitt liv. En vikt min kropp gillar skulle jag tro. Men jag gillar den inte. Det var inte mitt mål att hamna på en plats där jag förvisso inte är enorm, men ändå fortfarande är fet.

Sedan skall det påpekas att jag med stor säkerhet kan räkna bort i alla fall 10 kg av mina 89 som extra muskler, som ju inte BMI tar hänsyn till, och det är också en kul grej. Jag har iof inte mätt, men det kan man ju gissa bara man ser sig i spegeln att jag inte är så fet som vågen säger att jag skulle vara.

Men i alla fall, ett nytt steg emot målet är taget. Nu är det nya mål framåt. Först nästa fem kilos intervall, 86 kg = Minus 40 kg!, sedan 84,1 kg (som betyder 30 i BMI och officiellt blir jag bara överviktig) och 82 kg (som är min lägsta vikt någonsin). Innan jag kommer under 80 då. Nu är jag igång igen! Jag skall sätta upp en ny 7 Veckors utmaning efter att denna en aning misslyckade 7 veckors utmaningen är slut. Tills dess gör jag det bästa av saken och kör så hårt jag kan nu med.

Kram!
Hanna-Mirari

1 kommentar: