2012/10/15

Ett år senare!

Så här års så startade jag Mera Livskraft bloggandet och började käka Lchf förra året. Det har gått ett år sedan jag bestämde mig för att ändra mitt liv nu. Även om jag inte kom igång att få saker att funka direkt så har det gått ett år. Och så här mycket har hänt! =)

6 kommentarer:

 1. Du anar inte hur peppande din blogg är! Själv har jag gått ner 10 kg sen några månader, men precis stannat upp igen och tappat motivationen. Den kommer verkligen tillbaka när jag ser hur du lyckas! Du verkligen jättevacker, men framförallt så himla stark! Verkar vara en så himla go tjej! kör på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tro mig. Motivationen vacklar hela tiden här med! Men kommentarer som den du just gav mig får mig att känna mig super pepp också! Tack så mycket! Och lycka till!

   Radera
 2. Wow vilken skillnad syster! Fortsätt kämpa på som du gör, du vet att det är värt det och jag önskar att jag bara hade en uns av din "livskraft" och styrka så jag med kunde göra sakerna som jag verkligen vill förändra med mitt eget liv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amalia, du har det. Jag lovar. Men det tog ganska mycket för att jag skulle komma igång också! Livskraften, kämpaglöden, den kommer när du är redo att ta itu med det. Det tog lång tid för mig.

   Radera
 3. Vilken skillnad!! Härligt, och väldigt peppande. Grattis till ditt nya liv!

  SvaraRadera
 4. jättestor skillnad. Jättevacker är du. videosnutten på dig är superfin också!

  SvaraRadera