2012/06/26

5000 besökare!

Wow! Jag har haft 5000 besökare på min blogg nu! Det tog 4 månader. Tack alla underbara människor som besöker, läser och uppskattar, peppar och hejar på mig. Hoppas att jag bjuder på något slags underhållningsvärde i alla fall. Kram på er alla coolingar!

4 kommentarer:

  1. Absolut gör du det! Jag är glad att jag hittade den i alla fall. (en sak på sidan om, jag svarade på de kommentarer du gav mig idag, fick du se svaren någonstans? Jag frågar för det där är en ny grej på blogg.se så jag vet inte hur det fungerar)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Uhm.. nej. jag ser inte om jag inte går in och kollar. Kasst egentligen. Hade varit shysst om man fick notis om att man fick svar på sina kommentarer.

      Radera
  2. Ja verkligen, vad dumt! För allt du skrivit till mig nu har jag valt alternativet svara på och så har jag svarat direkt efter din kommentar. Men det var samma sak för mig nu för jag fick gå in och kolla här för att se om du svarat till mig.

    Men till en annan tjej fick jag alternativet att meddela henne via e-post att jag svarat på hennes kommentar, så testa att skriva din mailadress nästa gång så kanske det fungerar för dig med?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skall göra så! =) Hoppas det funkar!

      Radera