2014/09/18

En dag i bilder!

Hej alla Goa!

                         Ja här ser ni lite av den underbara vecka jag har här på landet. Föräldrarna är i Italien och har lånat ut höns, hästar och kattor till mig några dagar.  Ägg! Glada hästar och vilda katter och en knasboll till kattunge! Vackert är det verkligen här på landet också! Lyx! 

                                

Imorse mötte jag dock ett litet problem... Min cykelsadel hade åkt ned i botten! Cyklade med knäna vid hakan till bussen! :S det var i alla fall bra övning! På bussen såg jag både en örn som jagade och en ko som slapp lös och blev jagad av en bonde på cykel! Haha det gick bra tror jag i alla fall! 


Hoppas ni också haft en grym dag precis som jag! 

Det gick lite snurrigt men löste sig! Glömde läxan, men fixade att få fram den ändå! Det löste sig! Och allt annat löste sig också bara utan att man behövde va så orolig. Tufft! 
Hej svejs! // hanna mirari 3 kommentarer:

 1. Snygg cykel hörredu! Vart får man tag på en sådan eller liknande? Och snygg tjej, söta katter (hälsa och pussa dem från mig!) och fina hästar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skall kolla upp vad märket på cykeln är, men visst är den sjukt snygg! :) katterna hälsar och hästarna och hönsen! :) krama på ditt Karlskrona från mig, och hälsa fästmannen! :)

   Radera
  2. Skeppsholm heter märket! Svenskt!

   Radera