2012/11/03

Något nytt skall börja

På väg i höstrusket till Indoorwalkingen.
 Nu börjar snart en ny omställning för mig. Jag har äntligen fått medicin som jag skall börja äta och den kommer kanske att påverka min viktnedgång, men framför allt så kommer det att ta upp en del av mitt engagemang som jag använder för att få allt att funka med träning och kost
Vackra höst löv.
Jag lekte med smink!
 Därför så har jag valt att lägga viktnedgången lite åt sidan ett tag. Det är höst nu ändå, och jag har svårt ändå att hitta engagemanget för att hålla mig på en lågkaloridiet.

  Jag har därför satt upp som mål för mig själv att hålla min vikt nu, och fortsätta träna och må bra, och ta tag i resten av övervikten så fort jag får tillbaka engagemanget.
Ny läderjacka som jag älskar, ny halsduk, nya skor och
nya jeans och ny stickad tröja!
 Dock så kan det hända att medicinen jag äter hjälper mig med viktnedgången också! Och det vore jätte kul!
På Friskis & Svettis
Fick en jättefin sjal och ett par små tofflor från A och min morbror F när de kom hem från Dubai
som tack för att jag hjälpte till att passa hunden Amy.
Jag är superglad för den är verkligen så himla vacker.  Tack! Och tofflorna har jag på mig varje dag (just nu också)  för det är så kallt i vår lägenhet på hösten/vintern och jag fryser om tassarna och tofflorna är super söta!

Och jag testade att göra en sån här inbakad fläta när jag hade lite tråkigt. Det är lite bilder från sista tiden som jag lagt upp här. Har inte så mycket för mig egentligen.
Kram alla! //H-M

2 kommentarer:

  1. hej jag skulle vilja veta vad för medicin du börjat med? är sj överviktig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har inget med viktnedgången att göra och jag vill hålla det separat. Det finns många olika mediciner som har biverkningar som kan påverka vikten åt olika håll. Jag skrev bara det för att vara tydlig med att jag av helt skilda anledningar nu äter något som -kan- påverka min vikt, och det är därför inte säkert att min fortsatta viktnedgång beror på något annat jag gör.

      Radera