2012/08/11

Minus 30 kg!

Yes! Jag gjorde det! Jag har lyckats gå ned 30 kg sedan den 1 april! Det känns helt awsome! Får skriva mer om det här senare. Men tar genast sikte på nästa delmål, minus 35 kg. ; ) i alla fall haft några riktigt bra mat dagar här, allt har funkat och jag är super stolt över att jag nu idag kan säga att jag väger 95 kg! Bara 5 kg tills jag är nere på åttiotalet! Let's go!

9 kommentarer:

  1. Grymt jobbat! Fortsätt i samma stil!
    Bra inspiration:)

    SvaraRadera
  2. Fy fan vad bra du är! Kännas som igår man läste att du var nere under hundra och nu är du på 95 kg! Du fullkomligt rasar ju i vikt! Så jävla kul att följa din blogg!!!

    SvaraRadera
  3. hej! blir så imapd av din blogg, kan du så kan jag :)
    Började i går med en invägning på 124,5kr,,, får ångest då jag tänker på det ( men bättre sent än aldrig)

    har även börjat blogga för jag tror att de är ett bra sätt att ha koll på sig själv och reflektera under tiden som man gör resan, tänker följa dig för du ger en kraft:)

    hade varit lite kul med lite tips å råd från dig, hade varit lite kul om vi kunde utbyta lite tips å tankar från varandras blogg ( bor också i göteborg)

    min sida är http://mlbloggen.blogg.se

    min sida är väl inte så kul, än för jag började ju blogga i dag.:)

    men du är grym

    SvaraRadera
  4. Gud vad duktig du är! Jag har precis själv bestämt mig för att försöka gå ner 20-25 kg i vikt och din blogg är verkligen perfekt inspiration! Heja på med joggingen! Ett tips är att göra en riktigt bra spellista och sedan försöka springa (oavsett hur sakta man springer) tills låten är slut, sedan kan man gå en låt och sedan springa en låt till. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj vilket bra tips! Tack! Och tack alla för de fina kommentarerna. Jag har kommit halvvägs på min resa nu! Heja alla er som är med på resan! Vi fixar detta'

      Radera
  5. GRATTIS!!! WOWWOWWOW! Det är riktigt bra jobbat. Härligt, massa pepp!

    SvaraRadera
  6. Grattis!
    Positiva resultat är alltid lätt att leva med och ger inspiration för fortsättningen. Roligt att du hittar nya utmaningar som i joggningen. Jag kommer ihåg en tjej som sa att 5 veckor och sedan var det svårt med motivationen och vad jag vet är det låååååångt mer än 5 veckor sedan :-)
    Keep up the good work!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annika! Ja det är kanske tack vare bloggandet, fina människor som kommenterar och läser. Att se sina egna framsteg. Du är inspirerande och jag kämpar på! KRAM och TACK

      Radera