2012/07/01

BodyBalance

Mitt första försök på bodybalance på sportlife. Ingen reklam, mer en utvärdering av mina erfarenheter där. En recension? Möjligen om man kan göra sånt efter ett besök på en klass. MEN till ämnet. Min första klass någonsin är avklarad. Min gym-klass oskuld är borta. Och skönt känns det! Nu är det inte lika svårt att gå på en klass som det var innan. Nu har jag tagit ett nytt viktigt steg emot att leva det liv jag vill leva. Och jag var rädd att det skulle gå vidrigt dåligt för mig, men det kändes inte som om jag var så himla kass alls. Visst så gjorde jag alla nybörjarmisstagen, förmodligen fler än jag vet om nu också. Men enda sättet att lära sig är genom att försöka och misslyckas.

Jag är ändå nöjd, jag gjorde mer av övningarna än jag trodde jag skulle klara, jag klarade visa övningar jättebra, och vissa darrade musklerna på. Jag fick göra lättare versioner av rörelserna ibland, men det är ok. Det måste ju vara en utmaning för att det skall gå att utvecklas! Och bäst av allt, jag svettades, det var jobbigt, men jag klarade mig igenom hela passet utan att bryta. Det var dessutom skönt jobbigt, och det kändes som nått jag gärna utsätter min kropp för igen. Jag tror den behöver stärkas i muskulaturen på det här sättet.

Skall genast boka nästa pass igen. Undrar om jag vågar boka ett pass med zumba för nästa vecka också? Hmm... jaja. Nu skall jag käka något, det har jag gjort mig förtjänt av.
Kram alla
//H-M

2 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat!
  Personligen tror jag BodyBalance och andra typer av yogainspirerat är mycket bra för alla! Det är perfekt när man ska återhämta sig, när man ska utveckla sig och när man sak bli bättre på något.
  Kör på zumban också men ta bra skor som inte suger fast i golvet för det ska dansas, röras och energi ska släppas lös!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hittat ett par skor som jag tror passar till zumban tills jag har råd med riktiga skor sedan. Men det känns ordentligt i kroppen idag efter bodybalancen. Det märks att jag inte tränat med dem musklerna innan. Men fy vad häftigt att känna den muskelkontrollen som jag börjar så smått känna av nu. Det började med att jag nu klarar att cykla upp för backar som aldrig förr. Och jag känner att det finns kraft jag aldrig trodde mig ha nu! =)

   Radera