2014/01/27

Börja Blogga igen.

Förbereder mig för att starta upp här igen. Efter en fortsatt lång period på fel sida om kylskåpet och dörren (innanför) så måste jag börja om. Det är lätt att gå upp i vikt, särskilt om man redan varit gränslöst fet. Jag är inte stolt över min period, men jag vet att jag inte är ensam om att ha uppgång och nedgång. Jag vet också att jag -kan- om jag vill och har motivationen. Men den har inte funnits av många olika anledningar. Och försöka igen och så har det inte blivit så ändå, och försöka igen och det gick inte det heller, det känns som ett dåligt mönster. Så jag har valt att inte upprepa det, och har därför valt att inte tvinga mig själv igen fören jag har någon slags motivation. Den finns här någonstans, men låga är svag och hoppet känns förbaskat litet.

Så, här är jag, mer fet än fab, fast kanske ganska fab ändå, inuti i alla fall. :) Det är tufft att plocka upp sig själv från golvet efter att ha blivit nedslagen gång på gång. Nu är det dags att göra det igen. Lär inte bli sista heller. Men det gör det inte mindre viktigt att det blir gjort.

Kram på er alla // Hanna-Mirari

5 kommentarer:

 1. Härligt att se att du är på fötter igen! Försöker finna den rätta inspirationen jag med....

  SvaraRadera
 2. Så sant så sant. Då är vi två. Mer hälsosamt liv överlag men fokus på positiva små saker som gör oss främst mer glada än "fab". Fab kommer naturligt när en positiv utstrålning kommer tillbaka tror jag! Jag ska ta tummen ur röven och försöka ta upp baletten igen (men känns tungt att ens ringa det lilla samtalet för att höra när det är och vad det kostar efter 8 års uppehåll..) för att ha något att se fram emot i vardagen. Har du något litet men speciellt som du ser fram emot att göra?

  SvaraRadera
 3. Nej, du är inte ensam som sagt.
  Här har du en till som börjat om nu 2014.
  Har inte skrivit mycket i bloggen i år men det kommer.
  Kram och ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Åh heja heja! Längtar efter att läsa din blogg igen. Kramis du fixar allt

  SvaraRadera
 5. Starta upp nu. Behöver inspiration :)

  SvaraRadera