2012/08/05

Födelsedag!Det är söndag, invägningen gick bra, men nu lär det inte va lika kul imorgon. Jag skall nämligen unna mig både det ena och det andra idag. Men nästan 29 kg minus på 4 månader är jäkligt bra. Så jag tycker nog att jag kan luta mig tillbaka och få lov att ha en härlig dag idag utan att räkna och pyssla.

Och så bjuder jag på lite nya bilder. Det var ett tag sedan jag fixade i ordning mig och tog lite fina bilder. Så här kommer två. Även om jag inte lyckas ta en bild där mitt ansikte ser bra ut vad jag än gör om någon annan håller i kameran. Jaja.

Jag börjar ju se ut i ansiktet så som jag tycker att jag ser ut i huvudet igen. Är man jätte tjock så blir man ju så rund i ansiktet också. Och det blir en skum reaktion i huvudet att se ett annat ansikte än man är van vid nästan när man ser sig i spegeln.

Ha en härlig dag! Nu är jag 28 år gammal och jag tänker ha en sjukt bra dag, och sedan ett super härligt år till!

//Hanna-Mirari

5 kommentarer:

 1. Fyller du år idag?
  Grattis!!

  Jag tycker också att du kan luta dig tillbaka och njuta av din födelsedag! :)

  SvaraRadera
 2. Stort grattis och hoppas att du riktigt njuter av din dag!!! :-)

  Och jag känner igen det där med ansiktet och att man inte känner igen sitt ansikte. För mig är det likadant.

  SvaraRadera
 3. Ja må du leva uti hundrade år!!! GRATTIS på födelsedagen! Så klart du ska unna dig en födelsedag utan att tänka. Ibland måste man få göra det också. Livet ska ju vara roligt också. Och vet du, du ser superfräsch ut! Jag tycker ju att du ser riktigt smal ut om jag får säga själv vad jag tycker. Och du var väldigt vacker på dina bilder (och på din nya lilla presentationsfilm också). Ha en underbar kväll!

  SvaraRadera
 4. Vilken jävla förändring!! Nog för att du alltid har varit fin men nu riktigt strålar du! Jag tycker att du är så så duktig, tänk på det när det känns svårt! Är helt säker på att du kommer att greja det här till slutet!

  SvaraRadera
 5. Vad fin du är! Bra kämpat :) Första gången jag är inne på din blogg, och den inspirerar verkligen :)

  SvaraRadera