2012/08/02

En ny dag.

Här är jag vid min våg, vid 98 kg.
Igår när jag på kvällen där började känna mig hängig så var det OTROLIGT svårt att stå emot söt-mat-hunger-tröst känslan. Jag ville äta något dåligt, jag ville skita i allt. Jag ville ge upp. Det var inte ens som att det var sååå jobbigt att må lite kass en sväng. Men motståndskraften var försvagad. Men det gick med hjälp av lite hallon och vatten och sedan att ta fem minuter i taget att låta bli. Det blev 2 rutor choklad dock också, men det var i alla fall inte så illa som det hade kunnat bli. Det är mycket svårare att hålla kontroll på hungern om man inte rört sig ordentligt under dagen. Och mina skor är genomvåta fortfarande. Och jag är fortfarande inte kry, knäna klagar och kroppen vill inte. Jag är inte helt förstörd alls i kroppen, men det är nog med krångel för att jag skall dra öronen åt mig och satsa på lite vila istället. Jag har ju en tendens att pressa mig själv väldigt hårt. Nu lyssnar jag och låter kroppen vila. Och jag måste ändå lära mig att hantera att äta rätt även om jag inte kan vara ute och träna någon dag. Vikten har dock sakta börjat ticka nedåt igen efter lingonveckan och jag hoppas i alla fall att det inte skall bli plus denna veckan. Men vi får se, just nu ligger jag på plus från förra veckan. Men det är ju inte första gången, vikten går ju två steg framåt och ett tillbaka hela tiden. Som om den inte riktigt vill släppa ifrån sig vikten och blir osäker.

Jag mår dock lite bättre idag än igår, hoppas det går över utan att bli något av det istället.
Ha det bra alla! //h-M

6 kommentarer:

 1. Jag känner verkligen igen det där med att vikten tar två steg fram och ett tillbaka. Så är det för mig med. Upp och ned hela tiden.

  Just nu är jag inne i en bra period. Att jag satte upp mitt första riktiga delmål har verkligen fått min motivation att öka mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat! Kämpa på! Du kommer fixa det!

   Radera
 2. Bra kämpat! Det låter som att du behöver just vila, så jag tror att du gör helt rätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror det med. Man behöver hämta kraft ibland.

   Radera
 3. Titta så fin du ser ut! Jag tycker inte alls att du ser ut att väga 98 kg så du vet det! Du har ju blivit otroligt smal, i alla fall upptill. Sen tycker jag inte du7 ser speciellt stor ut nedtill heller, så innan du vet ordet av så li0gger du nere på målvikten! =D Bra att du mår bättre ovkså =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppen! Du är bäst! Jag tycker dock det är svårt att tro på sånt som folk säger om en bild på mig. Det är inte samma sak som att se någon på riktigt. Det blir gärna en konstig grej med perspektivet. Och jag tror jag ser smalare ut på bild än jag gör på riktigt. XD Om det hade stått en normalsmal person bredvid så hade man sett skillnaden tydligare. =P Men jag tar ändå åt mig. Jag skall ned till riktig vikt! KRam på dig!

   Radera